Taxi Schilde

Taxi Schilde bestellen?

Als u een taxi zoekt in Schilde bent u bij A-Taxi aan het juist adres. A-Taxi brengt u veilig op uw bestemming in Schilde en omstreken.

Wij bieden scherpe tarieven aan en verlenen een excellente service. Wij beschikken over ervaren chauffeurs.

A-Taxi staat ook in voor luchthavenvervoer van Schilde naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven, Rotterdam of Schiphol. Taxi Schilde brengt u stipt op uw bestemming.

Taxi Schilde is al meer dan 10 jaar actief in schilde en werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde chauffeurs. Met meer dan 15 voertuigen vervoeren wij dagelijks passagiers veilig naar hun bestemming.

U kunt ook online een taxi bestellen via ons handig invulformulier. U kunt ons uiteraard ook telefonisch contacteren op volgend nummer 03 283 83 93.

Taxi Schilde hanteert het laagste metertarief van alle centrales in Antwerpen. Tevens bieden wij middels diverse producten aantrekkelijke kortingen waardoor iedereen gebruik kan maken van onze diensten. Met een A-Taxi betaalt u dus nooit teveel!


Natuurlijk kunt u in onze taxi’s betalen zoals het u het beste uitkomt. Pinnen mag maar tevens accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen. Uiteraard kunt u ook gewoon contant afrekenen bij de chauffeur. U ontvangt altijd een geprinte bon als betalingsbewijs.

Luchthavenvervoer van en naar Schilde :

Met Airport Taxi van Taxi schilde reist u voordelig van en naar elk vliegveld zonder dat u een taxi hoeft te delen met andere passagiers. Om in aanmerking te komen voor onze aantrekkelijke kortingen dient u 24 uur van tevoren uw vervoer te reserveren.

Taxi Schilde

✔ Luxe auto's
✔ Economische prijs
✔ Belangrijke kaarttypen accepteerd
✔ Vaste prijs overeenkomst voorafgaande reis
✔ Snelle service
✔ Vriendelijk personeelTaxi SchildeContactgegevens A-taxi Schilde

OPENING HOURS: 24/7

03 283 83 93

INFO@A-TAXI.BE

Groenendaallaan 103, 2170 Merksem{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x