Taxi Merksem

Taxi Merksem bestellen?

Als u een taxi zoekt in Merksem bent u bij A-Taxi aan het juist adres. A-Taxi brengt u veilig op uw bestemming in Merksem en omstreken.

Wij bieden scherpe tarieven aan en verlenen een excellente service. Wij beschikken over ervaren chauffeurs.

A-Taxi staat ook in voor luchthavenvervoer van Merksem naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven, Rotterdam of Schiphol. Taxi Merksem brengt u stipt op uw bestemming.

U kunt ook online een taxi bestellen via ons handig invulformulier. U kunt ons uiteraard ook telefonisch contacteren op volgend nummer 03 283 83 93.

51.2438894,4.4397179


Natuurlijk kunt u in onze taxi’s betalen zoals het u het beste uitkomt. Pinnen mag maar tevens accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen. Uiteraard kunt u ook gewoon contant afrekenen bij de chauffeur. U ontvangt altijd een geprinte bon als betalingsbewijs.

Luchthavenvervoer van en naar Merksem :

Met Airport Taxi van Taxi Merksem reist u voordelig van en naar elk vliegveld zonder dat u een taxi hoeft te delen met andere passagiers. Om in aanmerking te komen voor onze aantrekkelijke kortingen dient u 24 uur van tevoren uw vervoer te reserveren.

Taxi Merksem online bestellen :

Online bestellen en reserveren is makkelijk, snel en zo geregeld! U kunt online uw taxi bestellen voor direct of vooraf reserveren zodat u zeker weet dat u niet hoeft te wachten. Reserveringen dienen 24 uur van tevoren bij ons binnen te zijn zodat wij uw vervoer kunnen inplannen.

A-Taxi Zakelijk is bestemd voor bedrijven waarbij stiptheid, kwaliteit en uitstraling van belang is. Reserveringen dienen 24 uur van tevoren besteld te zijn waardoor wij uw vervoer kunnen garanderen en u zeker weet dat het vervoer niet alleen op tijd, maar tevens ook voortijdig aanwezig zal zijn.


Taxi Merksem

✔ Luxe auto's
✔ Economische prijs
✔ Belangrijke kaarttypen accepteert
✔ Vaste prijs overeenkomst voorafgaande reis
✔ Snelle service
✔ Vriendelijk personeelTaxi Merksem


Contactgegevens A-taxi Merksem

OPENING HOURS: 24/7

03 283 83 93

INFO@A-TAXI.BE

Groenendaallaan 103, 2170 Merksem


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x