Haventaxi haven Antwerpen

A-Taxi: dé haventaxi voor vervoer vanuit haven Antwerpen

A-Taxi is hét Antwerpse taxibedrijf voor uw taxirit. Of het nu gaat om een rit in de regio haven Antwerpen of juist een rit die daar ver buiten gaat. Bij ons zit u altijd goed en wordt u gereden door de beste chauffeurs in de branche. Naast ritten in en om haven Antwerpen zijn wij ook veel actief als luchthavenvervoer voor inwoners in de omgeving van haven Antwerpen.

Wie is A-Taxi?

A-Taxi is een professioneel, modern en dynamisch haventaxi vervoersbedrijf uit Merksem, Antwerpen. Naast scherpe taxi tarieven, staan ook service en kwaliteit centraal.

Een restaurant bezoek, een verplaatsing binnen de stad of een rit van regio haven Antwerpen naar de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Eindhoven, Rotterdam of Schiphol? Gebruik onze handige reservatiepagina om uw taxirit te boeken.

Laat u rijden door onze ervaren taxichaffeurs. Zij brengen u veilig op uw bestemming.

Taxi haven Antwerpen bestel je haventaxi bij A-taxi


Haventaxi haven Antwerpen Tarieven

Wij willen het voor u zo eerlijk mogelijk houden. Daarom hanteren we drie verschillende soorten tarieven. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaald voor uw taxirit.

➤  Eventuele parkingskosten zijn niet inbegrepen
➤ 2.95€ instapgeld en 35,00€ wachtgeld per uur
➤  Tussen 22u en 6u €2.50 nachttoeslag


Taxi haven Antwerpen Haventaxi - Tarief ATarief A - Lange afstandsritten

Ritten van meer dan 100 km. De klant reist mee terug naar Antwerpen.

€ 1.05 / km 

Taxi haven Antwerpen Haventaxi - tarief BTarief B - Normale ritten

€ 2.10 / km
€ 1.80 / na 20 km

Taxi haven Antwerpen Haventaxi - tarief CTarief C - Luchthaven ritten

50 km inbegrepen, haven Antwerpen - Luchthaven, of bestelde ritten Luchthaven - haven Antwerpen.
€ 78,00
€ 1.80 / na 50 km


A-Taxi: Haventaxi haven Antwerpen diensten

Taxiritten

A-Taxi is hét Antwerpse taxibedrijf voor al uw taxiritten. Of het nu gaat om een rit in haven Antwerpen of juist een rit die daar ver buiten gaat. Bij ons zit u altijd goed en wordt u gereden door de beste chauffeurs in de branche.

Als u een taxi zoekt bent u bij A-Taxi aan het juist adres. A-Taxi brengt u veilig op uw bestemming.

Wij bieden scherpe tarieven aan en verlenen een excellente service. Wij beschikken over ervaren chauffeurs.

A-Taxi staat ook in voor luchthavenvervoer naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven, Rotterdam of Schiphol. Wij brengen u stipt op uw bestemming.

Bestel je haventaxi online via ons handig invulformulier. U kunt ons uiteraard ook telefonisch contacteren op volgend nummer 03 283 83 93.

✔ Luxe auto's
✔ Economische prijs
✔ Belangrijke kaarttypen geaccepteerd
✔ Vaste prijs overeenkomst voorafgaande reis
✔ Snelle service
✔ Vriendelijk personeel

Taxi haven Antwerpen online bestellen

Taxi tarieven haven Antwerpen

A-Taxi haven Antwerpen Haventaxi - vervoer taxirit

Luchthavenvervoer

Airport service haven Antwerpen, luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer haven Antwerpen – Vervoer naar alle binnen en buitenlandse luchthavens

A-Taxi biedt u, als vakantieganger of zakelijke reiziger, de mogelijkheid om gebracht of opgehaald te worden van of naar de nationale luchthaven in Zaventem. Uiteraard brengen we u graag van de luchthaven naar het adres waar u in Antwerpen zult verblijven of halen we u thuis op en brengen we u naar de nationale luchthaven. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om naar andere plaatsen in België vervoerd te worden of juist van of naar andere luchthavens te reizen met onze diensten.

Luchthavenvervoer haven Antwerpen is een extra service van A-Taxi. Luchthavenvervoer nodig van de regio haven Antwerpen naar Zaventem? Of van uw adres naar de luchthaven in Zaventem? Ons team vervoert zowel zakelijke als particuliere klanten. Van overal in de regio haven Antwerpen naar de luchthaven van: Antwerpen, Zaventem, Charleroi, Schiphol, Eindhoven en Rotterdam…

Bestel een haventaxi naar de luchthaven en vanuit de luchthaven

Vertrek op vakantie met Luchthavenvervoer haven Antwerpen. Vanaf dat u de voordeur dichtslaat en in de taxi spring kan het vakantiegevoel beginnen. Een ervaren chauffeur brengt u veilig naar de luchthaven. Geniet in alle comfort. Bij ons staat luchthavenvervoer hoog in het vaandel. Begin onbezorgd en zonder stress aan uw vakantie. Bestel bij ons een taxi aan een zeer scherpe prijs en wij brengen of halen u van of naar het gewenste vliegveld.

Luchthavenvervoer haven Antwerpen bestellen 7/7

24 op 24, 7 dan op 7 vervoeren wij reizigers of zakenmensen naar de luchthaven vanuit haven Antwerpen. Bekijk onze tarieven online. Zo staat U nooit voor verrassingen! Onze tarieven zijn volledig transparant.

Reserveer luchthavenvervoer

Contacteer ons gerust voor een luchthaven taxi naar Antwerpen, Zaventem, Charleroi, Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, … . Bel: 03/283 83 93. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email: info@a-taxi.be of via het formulier op onze contact pagina. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar email op werkdagen binnen 2 uur beantwoorden.

✔ Luxe auto's
✔ Economische prijs
✔ Belangrijke kaarttypen geaccepteerd
✔ Vaste prijs overeenkomst voorafgaande reis
✔ Snelle service
✔ Vriendelijk personeel

Taxi haven Antwerpen online bestellen

Taxi tarieven haven Antwerpen

Luchthavenvervoer taxi haven Antwerpen - Haventaxi

Ceremonie service

Ceremoniewagen voor uw event

Bij A-Taxi in Antwerpen kunt u terecht voor stijlvolle ceremoniewagens voor al uw ceremonies en evenementen in hde regio van haven Antwerpen. Een ceremoniewagen nodig voor een huwelijk, een bedrijfsfeest of een jubileum van een naast familielid? Met onze luxewagens en professioneel opgeleide chauffeurs zorgt u voor transport met klasse.

Al onze wagens zijn altijd in onberispelijke staat en onze chauffeurs blinken uit in klantvriendelijkheid en komen in uniform op de afspraak. Zij houden zich discreet en beleefd op de achtergrond en zorgen voor het luxueuze vervoer waar u van droomde.

A-Taxi in Antwerpen biedt ceremoniewagens aan voor particulieren en bedrijven in heel de regio haven Antwerpen. We zorgen voor een vlekkeloos verloop van al uw transport.

Wilt u een ceremoniewagen boeken in de regio haven Antwerpen voor een feest of bedrijfsevent? Surf dan meteen naar onze contactpagina en vraag uw vrijblijvende prijsopgave aan.

✔ Luxe auto's
✔ Economische prijs
✔ Belangrijke kaarttypen geaccepteerd
✔ Vaste prijs overeenkomst voorafgaande reis
✔ Snelle service
✔ Vriendelijk personeel

Taxi haven Antwerpen online bestellen

Taxi tarieven haven Antwerpen

Ceremoniewagen taxi haven Antwerpen - vervoer haventaxi

Koerierdienst

Uw koerierdienst voorkeurspartner

Koerierdienst A-Taxi in Antwerpen is uw voorkeurspartner voor alle snelle en betrouwbare transporten in de Benelux. Onze pakketdienst weet hoe belangrijk een vlotte levering van uw pakket voor u is en zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van uw verzending.

We behandelen uw pakket met de grootste zorg en discretie. Al onze chauffeurs treden vriendelijk en beleefd in contact met de klant, zowel bij ophaling als bij afgifte van uw zending. Zo bent u er zeker van dat uw pakket niet alleen op tijd op zijn bestemming arriveert, maar ook in stijl.

Wilt u gebruik maken van de betrouwbare en tot in detail verzorgde koerierdienst van koerierbedrijf A-Taxi in de regio haven Antwerpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave. Of bel ons en breng de verzending van uw pakket meteen in orde.

✔ Luxe auto's
✔ Economische prijs
✔ Belangrijke kaarttypen geaccepteerd
✔ Vaste prijs overeenkomst voorafgaande reis
✔ Snelle service
✔ Vriendelijk personeel

Taxi haven Antwerpen online bestellen

Taxi tarieven haven Antwerpen

Koerierdienst taxi haven Antwerpen - A-taxiContactgegevens A-taxi haven Antwerpen

OPENING HOURS: 24/7

03 283 83 93

INFO@A-TAXI.BE

Groenendaallaan 103, 2170 Merksem{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x